Spring til indhold

Velkommen gæst

Venligst log ind eller registrer
Pad Thai

Pad Thai

Kategori

Verden rundt

Antal

2 personer

Tid

30 min.

Klassisk thailandsk ret!

Ingredienser

2 spsk Tamarindpuré
30 g Revet palmesukker
2 spsk Fiskesauce
1 spsk Sojasauce
150 g Tørrede risnudler
200g And eller andet protein efter eget valg
4 fed Hvidløg, finthakke
2 Skalotteløg, finthakket
1 tsk “Shrimp paste”
3 Store æg
1 Håndfuld bønnespirer
1 Forårsløg, den grønne del, snittet fint
60 g Ristede peanuts, finthakkede
2 Limes
1 håndfuld Bønnespirer

Fremgangsmåde

  1. Bland tamarind, palmesukker, fiskesauce og sojasauce i en skål. Pisk indtil det er godt blandet.
  2. Læg nudlerne i en stor skål og dæk med varmt vand. Lad dem trække i 15-20 minutter, indtil de er bløde, og dræn derefter.
  3. Hak hvidløget fint og skær skalotteløgene i tynde skiver.
  4. Varm olie i en pande over medium-høj varme. Når olien er varm, tilsæt dit kød og steg det. Tag det af panden og sæt det til side.
  5. Tilsæt mere olie til panden over medium-høj varme. Når olien er meget varm, tilsæt hvidløg og skalotteløg. Rør kraftigt og steg i 2-3 minutter, indtil de er bløde og velduftende. Tilsæt shrimp paste og svits det kort af
  6. Skub alting til den ene side, tilsæt de piskede æg og lad dem stege i 30 sekunder, før du rører dem sammen.
  7. Tilsæt nudlerne efterfulgt af Pad Thai saucen. Skru op for varmen og rør kraftigt, indtil det er godt blandet.
  8. Tilsæt forårsløg, bønnespirer og den stegte kylling. Steg indtil forårsløgene begynder at falde sammen.
  9. Fjern fra varmen. Anret med knuste peanuts, friske bønnespirer og limebåde.

Noter

Din Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom

Du vil muligvis synes om...

Din Ønskeliste