Spring til indhold

Velkommen gæst

Venligst log ind eller registrer

Nduja pasta

Antal

2 personer

Tid

30 min

Intens og cremet pastaret med Nduja!

Ingredienser

1 Stort løg
3 fed Hvidløg
1 håndfuld Basilikumblade
10-15 Cherrytomater
50 g Tomatpure
100 g Nduja
30 ml Citronsaft
200 ml Tør hvidvin
200 ml Piskefløde
75 g Parmesan
250 g Pasta
15 ml Olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint, skær cherrytomater i halve og rul basilikumbladene sammen og snit til tynde strimler (Chiffonade).
  2. Sæt pasta over kog i saltet vand og varm en stor pande op på meduim/høj varme.
  3. Tilsæt olivenolie og saute løg, hvidløg og cherrytomater.
  4. Dernæst tilsæt tomatpure, Nduja og steg i et par minutter.
  5. Hæld hvidvin og citronsaft i og lade alkoholen fordampe og saucen reducere.
  6. Når alkoholen er fordampet tilsættes fløden og lad retten simre roligt i et par minutter.
  7. Sluk for blusset og tilsæt basilkumblade og parmesan.
  8. Anret med revet parmesan og hele basilkumblade.

Noter

- Det er vigtigt basilikummen først bliver tilsat som det sidste ellers mister retten meget smag da, det ellers bliver kogt ud.
- Brug en tykkere pastaform for en bedre tekstur. Vi bruger cannelloni

Din Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom

Du vil muligvis synes om...

Din Ønskeliste