Spring til indhold

Velkommen gæst

Venligst log ind eller registrer
Shakshuka

Shakshuka

Kategori

Verden rundt

Antal

4 personer

Tid

30 min

Lækker morgenmad med fladbrød fra det nordlige Afrika

Ingredienser

1 løg, hakket
1 rød peberfrugt
2 fed hvidløg
2 tsk spidskommen
2 tsk paprika
1 tsk chiliflager
1 dåse hakkede tomater
4 æg
Salt og peber efter smag
Frisk persille og feta til pynt

Fremgangsmåde

  1. Snit løg og peber i tern og riv eller hak hvidløg fint.
  2. Varm olie i en stor pande over medium varme.
  3. Tilsæt løg og peberfrugt, og steg dem i ca. 5 minutter, indtil de er bløde.
  4. Tilsæt hvidløg, spidskommen, paprika og chiliflager, og steg i yderligere 1-2 minutter, indtil krydderierne er velduftende.
  5. Hæld de hakkede tomater i panden, og rør godt rundt. Lad det simre i ca. 10-15 minutter, indtil saucen tykner lidt. Smag til med salt og peber.
  6. Lav fire små fordybninger i saucen, og slå forsigtigt et æg ud i hver fordybning.
  7. Dæk panden, og lad det simre i ca. 5-7 minutter, indtil æggene er tilberedt efter din smag.
  8. Pynt med frisk persille og feta, og server med fladbrød.

Noter

Din Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom

Du vil muligvis synes om...

Din Ønskeliste