
Potato Sald
Kategori
God (musik)smag
Antal
4 personer
Tid
30 min
Ingredienser
2 x 250g | bøffer |
2-5 fed | hvidløg |
1 | frisk chili |
1 bundt | frisk persille |
1 bundt | frisk oregano |
100 ml | olivenolie |
40 ml | limesaft |
30 g | smør til "basting" |
2 fed | hvid til "basting" |
1 bundt | frisk timian til "basting" |
salt og peber |
Fremgangsmåde
- Hak chili og hvidløg og kom det i morteren. Tilføj salt og bland det sammen med støderen.
- Hak persille og oregano og bland det sammen med chili og hvidløg i morteren med støderen.
- Tilsæt olivenolie og limejuice og smag til med salt og peber. (Lad chimichurrien stå i 15 min for at smagene kan smelte sammen)
- Sæt komfuret på medium-høj og varm panden op, uden olie, i et par minutter.
- Tilsæt smagsneutral olie og læg forsigtigt bøfferne i panden. (Har bøfferne fedtkant, kan du starte med at svitse dem af)
- Giv bøfferne 2 minutter på hver side. Sluk for komfuret ved en kernetemperatur på 50-52° og tilsæt smør, hvidløg og frisk timian og bad bøfferne i smøret.
- Lad bøfferne hvile i minimum 5 minutter inden du skære dem.
- Skær bøfferne og tilføj en generøs mængde chimichurri.
Noter