Spring til indhold

Velkommen gæst

Venligst log ind eller registrer
Pesto Pasta

Pesto Pasta

Kategori

God (musik)smag

Antal

2 personer

Tid

45 min

Pesto Pasta fra Ukendt Kunstners "Baby"!

Ingredienser

Pasta:
250 g hvedemel (tipo 00)
4 æggeblommer
2 tsk olivenolie
1 knivspids salt
Pesto:
1 bundt frisk basilikum (skyllet)
1-2 fed hvidløg
50 g revet parmesan
30 g ristede pinjekerner
3 spsk olivenolie
Efter præference Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kom mel på bordet og lav et krater, hvori du tilsætter dine æggeblommer. Rør rundt i æggemassen med en gaffel og inkorporér mere mel lidt ad gangen.
  2. Ælt dejen i ca. 10 min til den bliver glat og elastisk og lad den hvile i køleskabet i mindst 30 min.
  3. Kom hvidløg og basilikum i en morter og bland det sammen med støderen. Tilsæt parmesan, olivenolie og til sidst, de ristede pinjekerner (gem nogle til anretning). Rør rundt igen til den har din ønskede konsistens og smag til med salt og peber.
  4. Rul så dejen ud med en kagerulle eller en pastamaskine til din ønskede tykkelse og skær dem i brede strimler.
  5. Kog pastaen i 2-4 minutter i saltet vand og vend pastaen i en skål med pesto og en smule pastavand, for at gøre pestoen mere cremet.
  6. Anret med revet parmesan og de sidste pinjekerner på toppen.

Noter

- Hjemmelavet pasta med almindelig tørret pasta. MEN, bemærk at de brede og tykke bånd vigtige for rettens tekstur og mundfornemmelse.)
- Undgå at brug en blender, da det ikke bliver det samme resultat som når pestoen laves i en morter.

Din Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom

Du vil muligvis synes om...

Din Ønskeliste