Spring til indhold

Velkommen gæst

Venligst log ind eller registrer
Pad Krapow

Pad Krapow

Kategori

Verden rundt

Antal

4

Tid

30

Simpel thailandsk smagseksplosion!

Ingredienser

4 dl Ris
1 Løg
4 fed Hvidløg
2-4 Birds eye chilier
1 bundt Hellig basilikum
400 g Svinekød
4 Æg
50 ml Østersauce
15 ml Mørk soja
20 ml Fiskesauce
10 g Sukker
2 g MSG

Fremgangsmåde

  1. Sæt ris til at koge efter pakkens instruktioner.
  2. Hak løg fint samt hvidløg og chili groft.
  3. Stød chili og hvidløg i en morter med salt.
  4. Lav saucen ved at blande østerssauce, mørk soja, fiskesauce, sukker og MSG.
  5. Steg hvidløg og chili af på panden. Brun kødet af i samme pande og tilsæt løg.
  6. Hæld saucen i og tilsæt basilikum som det sidste.
  7. Steg spejlæg og anret med ekstra frisk basilikum.

Noter

- Brug helst thai-basilikum /holy basil. Vi brugte almindelig basilikum hvilket stadig fungerer, men retten får ikke den helt autentiske smag.
- Hvidløg og chili kan også blot hakkes fint eller blendes.
- MSG kan undlades. Giver blot mere umami-smag.

Din Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom

Du vil muligvis synes om...

Din Ønskeliste