
Nasi Goreng
Kategori
Cooking class
Antal
2 personer
Tid
45 min
Ingredienser
2 fed | hvidløg |
1 | rød chili |
1 | forårsløg |
1 | gulerød |
100 g | pak choi |
100 g | spidskål |
300 g | kyllingebryst |
300 g | daggamle kogte ris |
2 spsk | sojasauce |
1 spsk | sød sojasauce (kecap manis) |
1 spsk | østerssauce |
1 tsk | hvid peber |
Fremgangsmåde
- Hak hvidløg og chili fint.
- Skær gulerødder i tern, snit spidskål fint og hak pak choi i større stykker.
- Skær forårslåget fint og opdel det i den grønne og hvide del.
- Skær kyllingebrystet i små tern.
- Varm olie i en stor pande eller wok over medium-høj varme. Start med at stege kyllingestykkerne på alle siderne indtil de næsten er færdige. Tag derefter kyllingestykkerne af panden.
- Smid lidt mere olie på panden og tilsæt hvidløg og chili til den samme pande, og steg dem i ca. 2-3 minutter, før du kommer resten af grøntsagerne i (undtagen det grønne af forårsløgene).
- Tilsæt de kogte ris, og rør godt rundt, så risene bliver opvarmet.
- Tilsæt sojasauce, sød sojasauce, østerssauce og hvid peber, og rør godt rundt, så saucerne fordeles jævnt.
- Tilsæt det grønne af forårsløgene, og smag til.
Noter