Spring til indhold

Velkommen gæst

Venligst log ind eller registrer
Nasi Goreng

Nasi Goreng

Kategori

Cooking class

Antal

2 personer

Tid

45 min

Indonesisk klassiker

Ingredienser

2 fed hvidløg
1 rød chili
1 forårsløg
1 gulerød
100 g pak choi
100 g spidskål
300 g kyllingebryst
300 g daggamle kogte ris
2 spsk sojasauce
1 spsk sød sojasauce (kecap manis)
1 spsk østerssauce
1 tsk hvid peber

Fremgangsmåde

  1. Hak hvidløg og chili fint.
  2. Skær gulerødder i tern, snit spidskål fint og hak pak choi i større stykker.
  3. Skær forårslåget fint og opdel det i den grønne og hvide del.
  4. Skær kyllingebrystet i små tern.
  5. Varm olie i en stor pande eller wok over medium-høj varme. Start med at stege kyllingestykkerne på alle siderne indtil de næsten er færdige. Tag derefter kyllingestykkerne af panden.
  6. Smid lidt mere olie på panden og tilsæt hvidløg og chili til den samme pande, og steg dem i ca. 2-3 minutter, før du kommer resten af grøntsagerne i (undtagen det grønne af forårsløgene).
  7. Tilsæt de kogte ris, og rør godt rundt, så risene bliver opvarmet.
  8. Tilsæt sojasauce, sød sojasauce, østerssauce og hvid peber, og rør godt rundt, så saucerne fordeles jævnt.
  9. Tilsæt det grønne af forårsløgene, og smag til.

Noter

- "Velvet" kyllingen i sojasauce, natron og majsstivelse for ekstra mørt kød.

Din Kurv

Din kurv er i øjeblikket tom

Du vil muligvis synes om...

Din Ønskeliste